Beställningar

Beställningar

I mån av tid åtar jag mig gärna att måla på uppdrag. Anmäl dig till nyhetsbrevet nedan så får du uppdateringar om när jag har lediga tider för nya uppdrag. Jag erbjuder ett speciellt Kraftporträtt, som du kan läsa mer om här nedanför. Eller om du vill ha någon annan slags målning eller illustration, kontakta mig via epost  eller Facebook.

Beställa - så här går det till
Inför ett uppdrag bokar vi tid till ett samtal där vi diskuterar oss fram till vad det är du önskar i din målning.

 

I det fall jag behöver ett foto från dig gäller att du måste skicka/eposta det till mig och få det godkänt innan jag kan åta mig uppdraget. Du måste också betala in en deposition innan måleriet påbörjas.

När vi är överens och foto/deposition är avklarat gör jag första skissen och skickar till dig du får då möjlighet att lägga till eller göra ändringar. Du kan göra ändringar och tillägg max två gånger innan jag börjar själva målningen.

Tidsplanering: en personlig målning tar ca 8 veckor att färdigställa.

Det här behöver jag från dig
Tänk gärna igenom följande innan vårt samtal.

Foto – stort format, taget i bra ljus gärna utomhus i dagsljus.
Storlek – Hur stor målning vill du ha?
Tid – Har du ett datum när du behöver målningen?
Bakgrund – ingen bakgrund eller målad?
Deposition – 50% icke återbetalningsbar innan måleriet påbörjas.

Villkor
Deposition

För uppdragsarbete krävs en icke återbetalningsbar deposition på 50% innan målningen / teckningen påbörjas. Resterande belopp ska betalas när uppdraget är slutfört.

Foto/referensmaterial

Innan uppdraget påbörjas behöver du ha skickat in det ev. referensmaterial vi kommit överens om och fått det godkänt. Tänk på att foton behöver vara stora, skarpa och fotograferade i bra ljus, gärna utomhus. Ett oskarpt foto blir en oskarp målning!

Tidsplan

En personlig målning kan ta upp till ca 8 veckor att färdigställa. Därför får du en tidsplan när jag åtar mig uppdraget. Ditt åtagande som kund är att hålla tiden genom att återkomma med synpunkter efter 1:a och 2:a skissen. Drar detta ut på tiden och jag inte hör ifrån dig, kan uppdraget frysas och hamnar då sist i kön tills vi träffat ny överenskommelse. Detta görs för att inte försena för efterföljande kunder.

Priser

 

Akvarell/Blandade media (färg)

A5 – 150 x 210 mm SEK
Endast porträtt, ingen bakgrund 1000
+ tonad bakgrund +220
+ målad bakgrund +400

 

A4 – 210 x 297 mm SEK
Endast porträtt, ingen bakgrund 1400
Tillägg – enfärgad bakgrund +300
Tillägg – målad bakgrund +550
Tillägg – per ytterligare figur +550

 

A3 – 297 x 420 mm SEK
Endast porträtt, ingen bakgrund 2200
+ tonad bakgrund +500
+ målad bakgrund +900
+ per ytterligare figur +900

Pennteckning (svartvitt)

A5 – 150 x 210 mm SEK
Endast porträtt, ingen bakgrund 500
Tillägg – tonad bakgrund +150
Tillägg – tecknad bakgrund +250

 

A4 – 210 x 297 mm SEK
Endast porträtt, ingen bakgrund 800
+ tonad bakgrund +250
+ tecknad bakgrund +400
+ per ytterligare figur +400

Vill du ha annat format än ovanstående, hör av dig för prisförslag.

Leverans

Jag skickar gärna både inrikes och utrikes. Fraktkostnader tillkommer.

Inramning

Ingår nomalt inte om vi inte kommit överens om detta innan uppdraget påbörjats.

Copyright
Konstnären Anna Sporring behåller den fullständiga ensamrätten till det ursprungliga konstverket, såvida den inte överlåtits enligt särskild skriftlig överenskommelse. Detta förhindrar obehörig reproduktion av hennes arbete i vilket format som helst. Denna ensamrätt medger också att bilden/bilderna får användas för marknadsföring och reproduktion av konstnären.

Fattas det en drake i köket?

Tomtar i städskåpet eller några älvor i blomkrukorna? Vill du pausa livspusslet och fly bort en stund utan att lämna hemmet?

Jag erbjuder mig att måla ditt eget Kraftporträtt. Det är ett speciellt porträtt där jag målar från ditt foto och laddar in kraft i målningen med hjälp av symboler och bilder som bär styrka och energi för just dig.

Jag tar fram din inre lyskraft och har du sen porträttet där du ofta kan se det kommer du att uppleva en förstärkt personlig kraft, healing och inspiration.

Karolinas magiska avatar

I ett kraftporträtt är allting möjligt och det går att måla fram precis de krafter du önskar. Karolinas porträtt målades fram efter foto och samtal om önskemål och visioner.

Vill du ha ett eget Kraftporträtt, kontakta mig här: anna@anamatiart.se

Tänk att få en specialmålat porträtt helt efter min önskan av att få vara en avatar. Anna har gjort ett fantastiskt jobb med tolkningen av mig i en fantasivärld där allt är möjligt. Tack Anna för magin som jag älskar, målningen hänger i min ateljé så att jag alltid kan se porträttet, det ger mig kraft och inspiration.

Karolina