Välj en sida

Om mig

Hej!

Jag heter Anna Trollvind Sporring och är en självlärd konstnär med ateljé i Södertälje. Realism och Fantasi, Porträtt och Magiska varelser, Natur och naturväsen är några av favoritmotiven. Jag vill bidra till världen med inspiration, hopp, glädje och tron på livets magiska möjligheter.

BAKGRUND

Jag växte upp på en liten gård vid den gotländska sydkusten. Bristen på jämnårigt sällskap gjorde att jag tillbringade mycket tid på egen hand. Jag älskade den magiska trädgården, vildfåglar, småfolk och andra väsen som jag mötte i skog och lador. Under många spännande upptäcktsfärder i omgivningarna lärde jag mig se lite mer än andra. Jag blev tidigt en ”betraktare”.

Under skoltiden levde jag för bildlektionerna, men det egna skapandet kom inte riktigt igång förrän senare. Livet är ju som det är, med upp och nedgångar och en period var jag ganska dyster och tappade både sugen och målarlusten. Det blev långa uppehåll från måleriet men så kände jag att det var dags att ta tag i det igen för några år sen. Man kan säga att jag började måla igen för att rädda mig själv. Jag höll på att bli bitter och sur och kände inte igen mig själv tyckte jag. Jag saknade min soliga optimism, min underbara kontakt med det magiska, med naturens väsen och andliga värden och världar.

Så jag satte fokus på att måla tillbaka allt det där magiska igen.

Jag lade märke till att det inte bara var jag själv som längtade efter detta. Allt fler jag mötte och pratade med nämnde denna saknad. Och jag började se den i min omvärld. En slags växande längtan efter förtrollning, sagolika möjligheter, magi och andlighet. Ett djup i tillvaron. Många söker och letar i prylar, kläder, roller, relationer men hittar bara mer tomhet och saknad.

Då tänkte jag… tänk om det räcker med en tavla? Tänk om allt som behövs är att man exponeras för det som saknas för att man ska börja väcka liv i motsvarande kvalitéer inom en själv?
Vilken skillnad skulle det göra om man varje dag fick en glimt av en tavla med den rätta förtrollningen. Strategiskt placerad där du ser den ofta.
Därför målar jag tavlor för drömmare, förtrollad konst, och vill med den sprida magi, hopp, inspiration och glädje till den som behöver och vill ha.

Företagsinformation

Ägare: Anna Trollvind Sporring
Företages säte: Södertälje, Sverige
Företaget innehar F-skattsedel
Momsregistrerat

Kontaktuppgifter

Postadress:
Anamati Art – Anna Sporring
Fornhöjdsvägen 10, 1 tr
15258 Södertälje

Besöksadress:
Fornhöjdsvägen 6 KV
Södertälje
Besök välkomna efter överenskommelse

Telefon: 0720187182
Epost: anna@anamatiart.se